Banánové lievance s ovsenými vločkami a bez múky

Autor

Daniela Korienková

Ahojte, mám 22 rokov, milujem tancovanie, pečenie a varenie. Varím a pečiem od svojich 12tich rokov, rada sa učím nové veci a vymýšľam zaujímavé recepty.

Sleduj nás aj na instagrame

Najnovšie články

Spaľovač tukov – Ako vybrať ten najkvalitnejší? Takto!

Trénuješ, dodržiavaš stravu a hľadáš ešte nejaký spôsob, akým chudnutie podporiť? Zastavilo sa ti chudnutie a hľadáš spôsob, ako ho opäť naštartovať? Poradíme ti,...

Využite “chytré” hodinky Apple Watch naplno!

Bez chytrého telefónu si dnes len ťažko vieme predstaviť svoj život. Spája kalendár, diár, plánovač aj platobnú kartuj v jednom. Za chvíľu okrem telefónu...

Kofeínové tabletky a kofeín: ako fungujú, dávkovanie a praktické využitie v tréningu

Každý z nás občas zažije situáciu, kedy zrovna neovplýva energiou a nejaká navyše by sa hodila. Nie vždy je najlepšou cestou dopriať si ju prostredníctvom jedla...

BCAA aminokyseliny – Nestrácaj SVALY! Daj im pevné základy!

Berieš cvičenie vážne? Chceš dopriať svojim svalom kvalitnú regeneráciu a priestor rásť? Poď si s nami prečítať, aký význam majú aminokyseliny a BCAA pri tréningu! V závere prinášame...

Gymnastické cvičky – Baletné aj tanečné (ako vybrať)

Gymnastické cvičky patria medzi základnú výbavu pre gymnastky, tanečníčky, ale vynikajúco sa hodia aj na iné druhy športov či fyzické aktivity. Od čias telesnej...

Občas mi prídu na chuť palacinky. Také kalorické od babičky. No ja tieto chúťky zaženiem mojimi banánovými lievancami. Recept je veľmi jednoduchý a rýchly, takže sú hotové raz dva.

Čo budete potrebovať:

  • 3ks banánu
  • 2PL lyžice medu
  • 3ks vajec
  • 1ČL mletej škorice
  • 3HR pomletých ovsených vločiek
  • 1ČL sódy bikarbóny
  • 1ks vanilínový cukor
  • Olivový olej

Ako na to:

  • Banány s vajciami rozmixujte.
  • Pridajte med, škoricu a vanilínový cukor podľa chuti.
  • Na múku rozmixované ovsené vločky primiešajte k banánovému cestu.
  • Do hustejšieho cesta primiešajte sódu bikarbónu.
  • Cesto nechajte 5 minút postáť.
  • Cesto nanášajte na panvicu do veľkosti malých lievancov.
  • Lievance pečte dozlatista.

banánové lievance

Poznámka:

Lievance môžete servírovať podľa svojej chuti. Ja som si ich vychutnala s nízkotučnou zmrzlinou a mrazeným ovocím.

Taktiež ich môžete servírovať s džemom, bielym jogurtom alebo čerstvým ovocím.

Prajem dobrú chuť.

Ďalšie chutné recepty

Autor

Daniela Korienková

Ahojte, mám 22 rokov, milujem tancovanie, pečenie a varenie. Varím a pečiem od svojich 12tich rokov, rada sa učím nové veci a vymýšľam zaujímavé recepty.

Sleduj nás aj na instagrame

E-BOOK

 

ZADARMO!

40 nadupaných strán o výžive, podložených vedeckými štúdiami.

Stačí zadať e-mail

a stiahnuť e-book úplne zadarmo!

Šup šup, na čo čakáš?

ĎAKUJEME!

Skontroluj si email.